Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Analiză de foc: ”Românii vor CAFTEALĂ! Abia au prins gustul de Băsescu”

fight-spam
El explică că românii, deși spun că-și doresc liniște, de fapt îi atrage doar scandalul și cafteala politică.  ”Vreau sa demontez un mit de campanie, pentru ca pare sa se perpetueze cam la toti candidatii.

Acela ca romanii vor un presedinte linistit, "pentru linistea noastra"(pentru cei la fel de batrani ca mine, care isi si amintesc).

Exista in sondaje niste intrebari "capcana", la care oamenii raspund normativ. Un raspuns normativ e asta cu "ne-am saturat de scandal, vrem liniste, vrem un presedinte pacificator". Acum, fac o paranteza, ati vazut vreun accident de masina la care sa nu se opreasca zeci de gura casca (care de obicei mai comit inca un accident numai pentru ca atentia le e distrasa de celalalt accident)? Ati vazut vreo bataie de strada fara spectatori? Cred ca n ati vazut, nu? Campania inseamna confruntare si competitie. Mai pe scurt: CAFTEALA. Cine nu se cafteste in campanie nu exista. Pot sa inteleg ca "cel in functie", gen Iliescu, ar putea avea interesul sa lase lucrurile asa cum sunt, de aici si "un presedinte pentru linistea noastra". Dar ca challenger sa incerci sa o faci pe pacificatorul e o eroare capitala. As putea chiar sa dau exemplul lui Traian Basescu din campania 2009, care, desi in functie, a avut un mesaj ofensiv de schimbare ("de ce le e frica nu scapa"). Asta e o capcana mortala pentru multi ageamii. Cei care cred in raspunsurile normative din sondaje sau care ii cred pe cei care se plang de 10 ani""Ne-am saturat de scandal cu Basescu, vrem altfel de presedinte". Nu, baieti si fete, romanii abia au prins gustul de Traian Basescu. Romanii vor cafteala. Iar in campanie te bati cu pasiune, pentru ca altfel nici nu te remarca nimeni, nici nu dai impresia ca tu crezi in ce spui. Ati vazut bataile alea din baruri, iscate din nimic, in care protagonistii se prind in hora si isi dau cu scaune in cap? Aia e cafteala cu pasiune”, susține Sebastian Lăzăroiu. 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.