Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Analiză devastatoare în PSD: Autosuficienţă, mândrie prostească, lipsă de viziune

PSD

Situaţia în PSD riscă să se transforme într-un război generalizat. După cereri de ieşire de la guvernare, atacuri la Liviu Dragnea, Ioan Rus şi Ilie Sârbu, întreaga conducere a partidului este contestată.

Senatorul PSD de Maramureş Sorin Bota face o analiză dură a situaţiei din partid. Acesta susţine că "oamenii din conducerea PSD nu au învăţat nimic.

"Eu pot să spun azi că românii ne-au comunicat faptul că asociază un partid foarte mare, ca PSD, cu pericolul totalitarismului şi de aceea l-au asociat pe Victor Ponta cu un comunist, chiar dacă el nu a fost şi nici nu gândeşte astfel. Alte aspecte care ‎au întărit această temere au fost apucăturile de autosuficienţă şi mândrie prostească ale unora care, chiar fără merite deosebite, au ajuns să ocupe funcţii publice chiar foarte înalte. Nu în ultimul rând, faptul că sunt desconsiderate nevoile oamenilor a dus la situaţia în care ne aflăm astăzi. Consider că o investiţie publică trece imediat prin buzunarul sau pe masa fiecărui român", afirmă senatorul Bota.

Senatorul susţine că românii nu mai au răbdare şi eşecul neîndeplinirii într-un termen foarte scurt a promisiunilor făcute în 2012 a condus la declanşarea „revoluţiei ştampilei” şi „buboiul” (cu frustrările acumulate de 20 de ani), s-a spart în capul lui Victor Ponta şi al celor din jurul lui, care sunt "principalii vinovaţi pentru zidul făcut în jurul său şi pentru lipsa de viziune electorală", mai afirmă senatorul PSD Sorin Bota.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.