Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANALIZĂ Europarlamentarii PSD, cei mai leneși în Parlamentul European

parlamentul european

Partidul Social-Democrat (PSD) din România figurează pe lista primelor zece formaţiuni politice care au cei mai inactivi reprezentanţi în Parlamentul European, potrivit datelor oferite ziarului britanic The Guardian de organizaţia VoteWatch Europe.

Eurodeputaţii Partidului Independenţei Marii Britanii (UKIP) figurează pe primul loc pe lista formaţiunilor politice care au avut cei mai inactivi reprezentanţi în Parlamentul European în perioada iulie 2014 - mai 2015. Cei 23 de eurodeputaţi UKIP au participat la 62% din procedurile de vot în Legislativul Uniunii Europene. Pe locul al doilea sunt eurodeputaţii partidului german Die Linke, urmaţi de cei din cadrul Forza Italia, partidului fostului premier italian Silvio Berlusconi.

Vezi și: Top 5 al europarlamentarilor români. V.Negrescu, S. Mureşan, M. Marinescu, M.Macovei și N.Nicolai

Pe locurile următoare se clasează eurodeputaţii din cadrul formaţiunii spaniole C's, cei din Partidul Verzilor (M.Britanie), conservatorii britanici şi membrii Stângii Unite (Spania).

Pe locul zece în topul celor mai inactivi eurodeputaţi sunt reprezentanţii Partidului Social-Democrat (PSD) din România, care au participat la 87,7% din procedurile de vot.

În topul celor mai activi eurodeputaţi sunt cei din cadrul formaţiunii Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR), ei participând la 98,8 la sută din procedurile de vot din PE. Pe locurile următoare sunt socialiştii şi ecologiştii francezi, membrii Mişcării Cinci Stele (Italia) şi laburiştii britanici. Pe locurile 7 şi 8 în topul celor mai activi eurodeputaţi sunt reprezentanţii UNPR şi cei ai Partidului Conservator, scrie mediafax.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.