Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Analiză: Germania este cea mai bună țară din lume

germany-fans_1665023c

Germania este cea mai bună țară din lume, în conformitate cu noua analiză prezentată, miercuri, la Forumul Economic Mondial de la Davos, transmite publicația electronică Politico, potrivit rfi.ro.

Potrivit analizei, Germania ocupă această poziție de frunte datorită economiei puternice, influenței  de care se bucură în lume și concentrării sale pe probleme globale esențiale, cum ar fi criza migranților și unitatea zonei euro.

Clasamentele pe națiuni sunt menite să reflecte modul în care țările sunt percepute la nivel global. Ele au fost realizate de US News & World Report, BAV Consulting și Wharton School de la Universitatea din Pennsylvania.

Analiza a evaluat 60 de țări și a alcătuit alcătuit 24 de clasamente, pe o gamă largă de criterii, de la sustenabilitate  până la influență economică.

Dacă Germania a primit cele mai multe puncte la criteriile cumulate, Statele Unite ale Americii sunt cea mai puternică țară din lume. India este lider al economiilor emergente. Germania este cea mai bună țară pentru antreprenoriat, și Luxemburg este mediul de afaceri cel mai prietenos. Italia este țara cu cea mai bogată tradiție și Brazilia țara care merită cel mai mult să fie vizitată. Thailanda este cel mai bun loc în care să pornești o afacere, Canada se află în fruntea listei țărilor cu cea mai bună calitate a vieții.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.