Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Analiza post-prezidențiale a lui Crin Antonescu

sah

Crin Antonescu vorbeste despre "semne evidente' ale unei crize dupa alegerile prezidentiale deoarece nu exista o 'drama' in sensul unei mari batalii politice si 'in mod ipocrit' toata lumea e de acord cu toata lumea. Fostul lider PNL a mai spus ca este 'criminala' mentinerea alegerii primarul dintr-un singur tur.

"Sunt evidente semnele unei crize, este o perioada ingrijoratoare. Nu avem drama, din 1990 am avut mere confruntari politice majore (…) Acum in chip ipocrit toata lumea e de acord cu toata lumea", a spus Antonescu la B1TV.

"Nu avem personaje in drama, in chip firesc Klaus Iohannis s-a dus din postura de altceva decat om politic, om normal, in postura de presedinte, Victor Ponta e mai putin un om politic dupa cum spune domnia sa, ni se prezinta ca un gospodar de dimineata pana seara, se pune o problema politica el spune ca nu stie, e ocupat, trebuie sa faca lucruri bune pentru tara. Trei: nu avem viziuni si criterii, lucrul bine facut e apetisant dar nu e clar care e lucrul sau care sunt lucrurile inca", a mai spus fostul lider PNL.

Crin Antonescu a catalogat ca fiind 'criminala' mentinerea alegerii primarilor dintr-un singur tur.

"Este criminala, sa folosesc un cuvant mai tare, mentinerea prevederii cu alegerea primarilor dintr-un singur tur. Are consecinte in organizarea partidelor oricat s-ar schimba legile de finantare, e clar ca voturile de acolo vor continua sa se ia si in conditiile astea e foarte greu sa vorbim de reformarea clasei politice"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.