Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANALIZĂ Un an de la încarcerarea lui Liviu Dragnea: multiple încercări de eliberare, demers la CEDO

captura Facebook
Liviu Dragnea

S-a scurs un an de zile de când liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare în dosarul DGASPC Teleorman. În urmă cu un an, Liviu Dragnea a fost condamnat de ICCJ la 3 ani şi 6 luni de închisoare. În tot acest timp, fostul lider PSD a avut șase încercări eşuate de a ieşi din închisoare. Dragnea intenţionează să meargă mai departe, la CEDO, conform Mediafax.

Citește și: TRAGEDIE Accident cu ȘAPTE victime - Doi români au MURIT, în microbuzul care îi ducea la muncă, în Olanda

Tribunalul UE i-a respins politicianului acţiunea în care cerea anularea condamnării şi în care reclama că a fost judecat de un complet care nu era specializat pe fapte de corupţie. În pezent Dragnea caută soluţii să iasă din închisoare.

„Avem calea deschisă către CEDO. Luăm în calcul absolutamente tot. Urmează fiecare cale de atac, fiecare element”, a declarat, săptămâna aceasta. la ICCJ. avocata Flavia Teodosiu.

Nici starea de spirit a fostului lider PSD nu este una bună.„Cum p oate fi starea de spirit a unui om care, efectiv, apreciază, consideră şi este clar că se află într-o stare de detenţie nelegală? Orice om care face asemenea căi de atac are speranţa că există un stat de drept şi cineva va observa acest lucru”, întreabă retoric Teodosiu.

Liviu Dragnea a fost condamnat de ICCJ, pe 27 mai, la 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC. Dragnea este, în prezent, închis la Rahova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.