Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anamaria Prodan a amenințat-o cu moartea și viol în grup pe Corina Caciuc: Te leg de mașină și te târăsc/ Stenograme

BZI
Corina Caciuc

Înregistrare audio incredibilă ajunsă în posesia presei. Anamaria Prodan, actuala soție a antrenorului Laurențiu Reghecampf, o a amenința cu moartea pe Corina Caciuc, femeia alături de care antrenorul aflat în proces de divorț și-a refăcut viața. Stenogramele complete ale discuției au fost redate de Cancan.ro

“Fă, luați-aș familia în p** de m** ordinară și de sl** dracu’ care ești! Fă vabagoanda dracu’… ce morții mă-tii vrei fă că-ți iau mâinile și ți le înfig în p*!

Citește și: Video | Imaginile cu bătaia dintre Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf, în curtea vilei din Snagov

Și-o iau pe mă-ta în p** mea ca să-ți dea limbi și pe tac-tu să-l sugi! Fă, f*-ți mă-tii… Dacă te mai prind o dată că suni sau formezi sau îmi deranjezi familia… dacă nu, te umplu de s*! Fă, toți prietenii tăi se s** pe tine, băga-mi-aș p** în familia mă-tii și în nația mă-tii de târâtură, jigodie… Șopârla dracu’ păroasă care ești!

M** dracu’ care ești! Băga-mi-aș p* în familia mă-tii și în coșciugul în care v-aș îngropa pe toți! S** dracu’! Familia Caciuc ți-a pus… Băga-mi-aș p* în numele mă-tii și în rasa familiei tale. Fii atentă ce zic eu! O singură dată, m** ce ești!

O singură dată sugăciunea dracu’ mai suni sau mai ceri bani băga-mi-aș p** în mă-ta! Să-ți bag banii în p*! Să-ți ruginească în p*, sărăcia dracu’ care ești! Te omor! Ascultă-mă ce zic! Dacă nu-i pun să te f, să-ți dea la m* pe toți prietenii mei!

Băga-mi-aș p** în mă-ta că te leg de mașină și te târăsc până sugi toate p** din România că le-ai supt și ăia s-au săturat de tine… Ai venit în Dubai, ai terminat tot Dubaiul! Băga-mi-aș p** în familia mă-tii și în mă-ta aia, în p* lui mă-ta aia stricată… Și-n tac-tu ăla care sunai că ești la spital cu el să-i dea bani. Băga-mi-aș p*** în familia mă-tii și în neamul mă-tii și în numele mă-tii și în rasa mă-tii!

Ține minte la mine… când mai calci tu în Dubai, f**-ți mormântul mă-tii sau când mai ieși tu vreodată la f* în România… dacă nu te dezbrac în p** goală și te iau la șuturi, fă, strâmba dracu’ care ești! Stai să vezi!”, este mesajul incredibil primit de Corina Caciuc din partea fostei soții a lui Reghecampf, potrivit CANCAN.RO.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.