Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anamaria Prodan dă BOMBA în plin scandal privind divorțul de Reghe: Sexy impresara ar avea un iubit în Dubai

impact.ro
Anamaria Prodan

A negat luni întregi că va divorța de Laurențiu Reghecampf pe care l-a descrie extem de des ca fiind bărbatul perfect, însă, acum, după ce antrenorul a confirmat oficial despărțirea, Anamaria Prodan schimbă placa. Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, Prodanca a declarat că nu va face nimic să blocheze divorțul, ba mai mult, ca vrea și ea să se despartă de Laurențiu Reghecampf despre care spune că și-a trădat familia.

Pentru că este o femeie extrem de atrăgătoare, Anamaria Prodan a fost întrebată de Măruță și dacă își va reface viața sentimentală, iar sexy impresara nu a ratat ocazia de a stârni o nouă controversă.

"Laur este puțin gelos. Eu când o să am o relație cu cineva nu o să fie cu un român. (Cătălin Măruţă: „Cu cel din Dubai?”). Vezi? Vezi?”, a spus Anamaria Prodan. De asemenea, în încheierea emisiunii, Cătălin Măruță i-a urat drum bun în Dubai și să se întâlnească acolo cu prințul. Anamaria Prodan a râs, nu l-a contrazis, însă a ținut să sublinieze faptul că nu este vorba despre prietenul ei din Dubai cu care s-a mai pozat în trecut!, notează România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.