Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anamaria Prodan îi dă peste nas lui Laurențiu Reghecampf, cu o replică celebră a Clementinei Churchill

impact.ro
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan (48 de ani) a spus că luni  își va anunța ”decizia luată cu privire la Laurențiu Reghecampf”. Până atunci, agentul FIFA a mai ”făcut un pas”, folosindu-se de o replică celebră, care a intrat în istorie. Totul pentru a-i da subtil peste nas încă actualului ei soț.

Anamaria Prodan s-a folosit de o replică celebră, intrată în istorie, arată Digisport.ro. Cunoscutul impresar a mai postat un mesaj, prin care vrea să demonstreze că și ea este o femeie puternică.

”Într-o seară (n.r. - în perioada în care Winston devenise premier), soții Churchill au hotărât să facă o plimbare prin Londra. În timp ce mergeau pe lângă ogrăzile oamenilor, bine îngrijite, un măturător al străzii s-a apropiat de ei. Spre uimirea politicianului, bărbatul nu i-a vorbit lui, ci soției sale.

După ce conversația s-a terminat, Churchill și-a întrebat soția: 'De ce acest bărbat a fost atât de interesat să discute cu tine?'.

Soția i-a spus că, pe când erau adolescenți, bărbatul care mătura acum strada a fost îndrăgostit nebunește de ea.

Premierul Churchill, mândru de sine, a spus: 'Vezi, dacă te-ai fi căsătorit cu el, ai fi fost acum soția unui măturător de stradă…'. Replica soției Clementine a fost una pe măsură și a rămas în istorie: 'Nu. Dacă m-aș fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru'.”, este mesajul postat de Anamaria Prodan.

Clementine Churchill a murit în anul 1977 la vârsta de 92 de ani. Aceasta a rămas văduvă în 1965, câns s-a stins din viață Winston Churchill.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor divorța în viitorul apropiat, fapt confirmat de antrenorul Universității Craiova, care a depus actele în acest sens.

Agentul de jucători nu a confirmat până acum, deși Laurențiu Reghecampf a transmis încă din iunie că vrea să divorțeze, despărțirea, însă acum, când deja s-a vehiculat că antrenorul este într-o nouă relație, ba chiar că așteaptă și un copil, Anamaria Prodan va lua o hotărâre definitivă.

Pe contul personal de Instagram, Anamaria Prodan a transmis că luni, 18 octombrie, va emite un mesaj prin care își va anunța ”decizia luată cu privire la Laurențiu Reghecampf”.

”Mulțumesc tuturor pentru mesaje. Luni am să postez declarația oficială a familiei mele și am să anunț decizia noastră cu privire la Laurențiu Reghecampf”, se arată pe contul personal de Instagram al Anamariei Prodan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.