Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anamaria Prodan SPULBERĂ criticii: Fostele amante și soții SE CAȚĂRĂ pe celebritatea ei. Reghecampf se va scufunda

impact.ro
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan ripostează dur la criticile primite din partea fostei soții a lui Laurențiu Reghecampf. După ce fosta parteneră de viață a antrenorului a spus că divorțul celor doi e o chestiune de karma, Prodanca spune că atacurile vin de la oameni care vor să devină celebri criticându-o.

„Voi vă dați seama ce viață liniștită și fericită au aceste individe? Vă dați seama ce fericite sunt când le apare numele în ziar și apar și ele în trei rânduri pe final de articol.

Vă dați seama cât de mare e disperarea și frustrarea lor când o viață nu ai putut să ieși în față cu nimic decât cățărându-te pe spatele lui Laurențiu Reghecampf și al Anamariei Prodan?

Probabil își decupează puținele rânduri din fiecare ziar unde imploră și cer cu disperare să fie luate în seamă și și-l înrămează deasupra patului! Nu am să stau să mă cobor de pe piedestalul de unde tronez să fac „celebre” niște individe.

Stau, totuși, și mă gândesc că atunci când îți moare un copil la o vârstă atât de fragedă înseamnă ca ai multe păcate la activ și Dumnezeu îți trage un semnal de alarmă că, de la o anumită vârstă, nu mai poți căuta celebritatea de fiecare dată pe spatele meu și al soțului meu. Lucru valabil și pentru amante și pentru foste neveste", a declarat Prodanca pentru Click.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.