Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anastasia Pavliucenkova nu va participa la ediţia din acest an a Roland Garros

Anastasia Pavliucenkova

Jucătoarea rusă de tenis Anastasia Pavliucenkova, locul 21 WTA, va rata restul sezonului, din cauza unei accidentări, informează agenţia Reuters, citată de lefigaro.fr.

"Sunt foarte tristă să anunţ că sunt nevoită să mă retrag de la Roland Garros şi de la restul turneelor din acest an. Turneul de la Roland Garros a fost întotdeauna unul foarte special pentru mine, mai ales după un parcurs de vis anul trecut. Dar, din cauza durerii care mă chinuie de mult timp, accidentarea mă limitează fizic şi mental să concurez şi să mă antrenez pe deplin. Ultimele două turnee (Madrid şi Roma) mi-au arătat că durerea era încă acolo şi că nu eram pregătită. Aşa că am decis să-mi iau mai mult timp de refacere şi să mă întorc mai puternică anul viitor", a spus ea, pe Instagram.

Anastasia Pavlucenkova a lipsit din circuit timp de 11 săptămâni la începutul acestui an, pentru a se face în urma unei accidentări la genunchi.

Rusoaica, în vârstă de 30 de ani, a avut un sezon de succes în 2021, în care a ajuns în prima ei finală de grand slam, la Paris, a câştigat aurul olimpic la dublu mixt la Tokyo, alături de Andrei Rublev, şi a condus Rusia la primul titlu din 2008 în Cupa Billie Jean King.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.