Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anastasia Potapova, prima semifinalistă la Transylvania Open

zcj.ro
transilvania open tenis

Anastasia Potapova este prima semifinalistă din acest an de la turneul de tenis feminin Transylvania Open, de la Cluj. Rusoiaca, favorită numărul 4, a învins-o în primul sfert de finală al zilei pe Anna Bondar (62 WTA), din Ungaria, după un meci disputat, de trei seturi, anunță Mediafax.

Potapova (48 WTA) a salvat 14 din cele 17 mingi de break pe care le-a avut maghiara, obținând o victorie cu 7-5, 3-6, 6-1, după un meci ce a durat 2 ore și jumătate.

Cele două au mers cap la cap, fără break, până la 4-4, în primul set, apoi și-au cedat pe rând serviciul, pentru 5-5. Potapova a închis actul de debut cu două game-uri consecutive, după ce la 6-5 a salvat 3 mingi de break.

Echilibrul s-a păstrat și în setul secund, până la 3-3, de unde Bondar a reușit un break și a salvat 4 mingi de rebreak, valorificând a 4-a minge de set, într-un game în care s-aujucat 20 de puncte.

În ciuda aparențelor, decisivul s-a jucat la fel de echilibrat, cu un plus la retru de partea rusoaicei, care a avut din nou de salvat 6 mingi de break ale maghiarei.

În semifinală, Potapova o va întâlni pe câștigătoarea dintre rusoaica Anna Blinkova (138 WTA) și favorita numărul 2, ucraineanca Anhelina Kalinina (45 WTA).

Toate celelalte sferturi de finală se joacă vineri la BT Arena.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.