Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anatol Țăranu, despre demisiile din Guvernul de la Chișinău: Politica de cadre promovată de PAS este o mare enigmă

adevarul.ro
anatol taranu

Politica de cadre promovată de partidul de guvernământ de la Chișinău, PAS, este o mare enigmă. Declarația a fost făcută de analistul politic Anatol Țăranu pentru Deschide.MD după anunțarea de către premierul Dorin Recean a demisiei a trei miniștri.

Guvernul nu a dat foarte multă informație care ar putea oferi spațiu pentru o analiză. Este evident că, dacă lucrurile merg bine pe domenii, nu există motive pentru demisie. Putem presupune că există probleme pe domeniile de care erau responsabili miniștrii demiși. În privința doamnei Revenco, e clar că a avut un impact asupra deciziei evenimentele de la Aeroport. În rest, mergem pe niște presupuneri, care ar trebui să fie confirmate de Guvern. Constată că comunicarea publică continuă să rămână punctul slab al Guvernării PAS. Politica de cadre promovată de PAS este o mare enigmă. Premierul a vorbit în termeni foarte pozitivi despre cei trei. A vorbit foarte bine despre doamna Dabija, care a fost ministru doar timp de șase luni. Dacă a fost totul atât de bine de ce a fost înlocuită” a declarat Țăranu.

El a mai subliniat că sunt mari semne de întrebare cu privire la cine îi va înlocui pe cei trei miniștri, notând că orice presupunere ar putea să fie extrem de speculativă.

Amintim că premierul Dorin Recean a anunțat, în cadrul unui briefing, că ministrul Educației, Anatolie Topală, șeful MAI, Ana Revenco, și ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Lilia Dabija și-au depus cererea de demisie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.