Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anca Alexandrescu, dezlănțuită la adresa PSD-PNL după decizia CNA: 'Am primit decizia cu amărăciune. Să nu credeți că mă simt învinsă'

arhiva personala
Anca Alexandrescu

Anca Alexandrescu, realizatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel, a vorbit duminică seara despre decizia CNA care sancționează postul Realitatea PLUS.

"Am primit decizia cu amărăciune. Să nu credeți că mă simt învinsă sau că am mai puțină forță să merg mai departe. Vreau să le spun celor de la Putere care își pun slugile să ne închidă gura și nouă și celor de la RTV. Vreau să-i mulțumesc lui Victor Ciutacu pentru postarea legat de ce s-a întâmplat la CNA. Îi mulțumesc și domnului Cristoiu.

Dragi politicieni de la Putere, va faceți iluzii deșarte. Nici nu va închipuiți cât de mare e ura oamenilor împotriva voastră, de la PSD și PNL, voi nu aveți cum să înțelegeți pentru că ați pierdut legătură cu realitatea. Va bazați doar pe ce vă spun oamenii voștri din județe, și evident că ei cosmetizează adevărul.

Eu pentru că merg prin țară mă întâlnesc cu oameni, oamenii pe care voi îi prostiți în fiecare zi, oameni care își varsă of-ul și îmi spun "cum facem să scăpăm de ăștia". Credeți-mă: vă vor lua cu furcile. Nu aveți decât să ne închideți emisiunea. Mă duc și fac traseu în toată țară, transmisiuni pe Facebook, pe Youtube, fac caravana în toată țara. Dacă voi credeți că băgându-ne pumnul în gură, venind cu propuneri să scoateți în afară legii partide, așa o să rămâneți veșnic la putere, va înșelați amarnic", a spus Anca Alexandrescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.