Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anca Dragu: 'Copiii nu votează şi atunci această investiţie în educaţie e foarte costisitoare pentru politicienii care nouă nu ne plac'

impact.ro
anca dragu

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, afirmă că al doilea domeniu ca importanţă în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă este educaţia, domeniu afectat de lipsa investiţiilor de-a lungul anilor. „Copiii nu votează şi atunci această investiţie în educaţie e foarte costisitoare. (…) Nu e tentant pentru politicienii care nouă nu ne plac”, susţine Dragu.

Anca Dragu a declarat că, după transporturi, a doua secţiune ca importanţă din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă o constituie educaţia.

„Cred că este inutil să mai spunem de ce e atât de importantă educaţia. Ştiţi, în educaţie rezultatele investirii banilor se văd foarte, foarte greu. Copiii nu votează şi atunci această investiţie în educaţie e foarte costisitoare, îşi arată rezultatele în foarte mulţi ani, după alegeri devine o investiţie puţin tentantă pentru politicienii care nouă nu ne plac”, a afirmat Anca Dragu, miercuri seară, la A 7 Tv.

Ea a susţinut că s-a simţit lipsa investiţiilor în educaţie, iar pandemia a amplificat problemele din sistem. Dragu a anunţat că evenimentul programat pentru 1 iunie la Senat a fost amânat pentru sâmbătă, 5 iunie, copiii urmând a avea parte de multe surprize. „Nu este numai pentru angajaţii Senatului, este pentru toţi copiii”, a precizat ea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.