Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anca Dragu, întrebată dacă își va da demisia din funcția de președinte al Senatului: 'Haideți să vedem cum facem cu guvernarea'

epochtimes-romania.com
Anca Dragu

Președintele Senatului Anca Dragu a declarat luni că ea nu va mai fi președinte al Senatului, dacă USR PLUS decide să se retragă din coaliție. „Haideți să vedem cum facem cu guvernarea”, a spus Dragu, reamintind că alianța nu vrea să continue guvernarea cu Florin Cîțu premier.

„Nu este vorba despre mine. Este vorba de coaliţie. Este vorba de o majoritate. Şi, atunci, trebuie să avem această claritate: care este majoritatea care susţine Guvernul, care este majoritatea în Parlament şi, ca atare, funcţiile vor ajunge la reprezentanţii majorităţii. Binenţeles că, dacă USR PLUS nu va mai face parte din viitorul Guvern, nici eu nu voi mai putea fi şef al Senatului, dar în acest moment cred că focusul nu este pe persoana mea sau pe această funcție. Haideți să vedem cum facem cu guvernarea. (...) Eu nu cred că în USR sunt oameni nemulțumiți că au pierdut funcții. Aceasta nu este o informație corectă. Noi ne păstrăm poziția aceea în care nu putem continua o guvernare cu Florin Cîțu premier”, a spus Anca Dragu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.