Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anca Dragu nu are absolut niciun fel de emoţii cu privire la moțiune: 'Este extrem de superficială. Coaliția funcţionează şi este puternică'

arhiva personala
Anca Dragu

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a declarat că nu are niciun fel de emoţii că moţiunea de cenzură iniţiată de parlamentarii PSD, care se va dezbate şi vota marţi în plenul reunit al Parlamentului, ar putea trece, motivând că actuala Coaliţie "funcţionează" şi este "puternică".

"Nu am absolut niciun fel de emoţii. Eu sunt ferm convinsă că această Coaliţie funcţionează, este puternică. Nici pe fond nu ar fi motive, dincolo de votul politic. Am ascultat prezentarea moţiunii şi este extrem de superficială", a afirmat Dragu, luni, la Senat.

Ea a precizat că modul de acţiune al majorităţii parlamentare va fi stabilit în şedinţa de Coaliţiei de luni seară, scrie Agerpres.ro.

Întrebată despre o eventuală remaniere a ministrului Economiei, Claudiu Năsui, Anca Dragu a spus: "Aşa cum am stabilit în protocolul suplimentar semnat la nivelul Coaliţiei, trebuie să existe o evaluare însuşită la nivelul Coaliţiei. Încă nu am făcut niciun fel de analize şi nu aş putea comenta speculaţii, dar vom vedea".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.