Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anca Todoni, calificată pe tabloul principal la San Luis Potosi (WTA 125)

TenisSite
Anca Alexia Todoni

Jucătoarea română de tenis Anca Todoni a reuşit să acceadă pe tabloul principal de simplu al turneului WTA 125 de la San Luis Potosi (Mexic), dotat cu premii totale de 115.000 de dolari, luni, după ce a învins-o pe Katarina Zavaţka, în trei seturi, cu 4-6, 7-5, 6-3, în turul preliminar al competiţie, potrivit Agerpres.

Todoni (19 ani, 226 WTA) a obţinut victoria după aproape trei ore de joc (2 h 54 min) în faţa ucrainencei (24 ani, 179 WTA), care a comis 7 duble greşeli în acest meci.

Anca Alexia Todoni, care şi-a asigurat un cec de 1.250 de dolari şi 7 puncte WTA, va juca în primul tur împotriva spaniolei Sara Sorribes Tormo (27 ani, 52 WTA), a treia favorită.

Pe tabloul principal de simplu se mai află şi Irina Bara (29 ani, 174 WTA), care o va înfrunta în primul tur pe italianca Elisabetta Cocciaretto (23 ani, 51 WTA), a doua favorită.

La dublu, în primul tur, Irina Bara şi slovena Dalila Jakupovic, favoritele numărul trei, au fost întrecute de cuplul Anna Bondar (Ungaria)/Tamara Zidansek (Slovenia), cu 7-5, 6-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.