Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă a Poliţiei Brașov din cauza unei fotografii cu mai multe persoane care circulă înghesuite cu un mijloc de transport în comun

Poliţiştii din Braşov au demarat o anchetă, după ce în spaţiul public au apărut fotografii cu mai multe persoane care circulă înghesuite cu un mijloc de transport în comun, potrivit news.ro.

”În urma apariţiei în mediul online a unor imagini în care se observă mai multe persoane care călătoresc cu un mijloc de transport în comun, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braşov, s-au sesizat din oficiu şi efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt”, a transmis, vineri, IPJ Braşov.

Citește și:  Streinu Cercel, despre testarea din Capitală: 'Dacă modelul va fi de succes, îl replicăm în țară'

În fotografii se vede cum mai multe persoane circulă înghesuite într-un mijloc de transport în comun, iar unii dintre călători poartă mască de protecţie.

Poliţiştii au precizat că acţionează în continuare, în sistem integrat, alături de celelalte structuri din dispozitivul de ordine şi siguranţă publică, fiind prezenţi în teren pentru impunerea normelor legale în timpul Stării de Urgenţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.