Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă a Poliţiei, în urma unei bătăi în stradă, la Reghin - Imaginile care surprind incidentul arată că unul dintre cei implicaţi îşi atacă adversarii

politia criminalistica

Poliţiştii din Mureş au deschis o anchetă după ce, în urmă cu peste o săptămână, mai multe persoane s-au bătut în stradă, în oraşul Reghin. În imaginile care surprind incidentul se vede cum cei implicaţi în bătaie smulg coşurile stradale pentru gunoi, folosindu-le pe post de arme, iar unul dintre scandalagii foloseşte un obiect care pare a fi o sabie, potrivit news.ro.

Conform datelor furnizate, marţi, de Poliţia Judeţeană Mureş, incidentul a avut loc în dimineaţa zilei de 9 aprilie, în jurul orei 5:00, faţa unui local din Reghin.

”În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale ai Poliţiei municipiului Reghin, s-a stabilit că altercaţia s-a produs între şase bărbaţi, toţi din aceeaşi localitate. Urmare a activităţilor specifice desfăşurate, la data de 12 aprilie 2023, faţă de cei şase bărbaţi, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore”, au transmis oficiali din cadrul Poliţiei. marţi, după ce imagini cu incidentele violente au fost publicate în presa locală.

Imaginile arată cum mai multe persoane se încaieră în stradă. Unul dintre cei implicaţi foloseşte un coş stradal de gunoi, cu care aruncă după alţi bărbaţi.

La un moment dat, un bărbat îl loveşte pe un altul, căzut pa pământ, cu ceva ce pare a fi o sabie sau o macetă.

Oficialii IPJ Mureş nu precizează dacă ancheta a fost deschisă în urma unor plângeri din partea celor implicaţi, sau dacă poliţiştii sau fost sesizaţi de către martori.

Dosarul vizează infracţiuni de lovire sau alte violenţe, distrugere, încăierare, tulburarea ordinii şi liniştii publice, conducere fără permis de conducere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.