Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă a procurorilor constănțeni, după ce o infirmieră de la un cămin de bătrâni nu a spus că soţul său s-a întors din străinătate

judecator justitie

Procurorii constănţeni au deschis o anchetă după ce o infirmieră de la un cămin de bătrâni nu a informat angajatorul despre faptul că a luat contact cu o persoană revenită din străinătate, având în vedere că soţul său s-a întors din Belgia, potrivit news.ro.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a anunţat că luni, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, s-a înregistrat un dosar penal pentru zădărnicire a combaterii bolilor şi fals în declaraţii.

Citește și: Ministrul Agriculturii îi liniștește pe români: Există foarte multe stocuri

Anchetatorii au spus că o femeie în vârstă de 48 de ani, infirmieră în cadrul unui cămin de bătrâni, nu a informat angajatorul că a luat contact cu o persoană întoarsă din străinătate în ultimele patru săptămâni, după ce soţul său a revenit din Belgia.

În cauză sunt efectuate cercetări de către Poliţia Oraşului Negru Vodă, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.