Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă deschisă de Direcția pentru Protecția Copilului Hunedoara în cazul fetiţei de zece ani violată de tatăl său

copil abuzat

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Hunedoara au început o anchetă în cazul fetiţei de zece ani din localitatea Burjuc care a fost violată timp de mai multe zile de tatăl său. Inspectorii sociali au stabilit că nu se impune o măsură de protecţie faţă de copilă, informează News.ro.

Purtătorul de cuvânt al DGASPC Hunedoara, Cristina Sav, a declarat, joi, pentru News.ro că inspectorii sociali au făcut o evaluare iniţială a familiei şi că, în prezent, fetiţa de zece ani care a fost violată de tatăl său timp de mai multe zile se află împreună cu mama ei.

"Mama este împreună cu fetiţa, a părăsit domiciliul conjugal din 6 noiembrie, îşi asumă răspunderea asupra îngrijirii şi creşterii minorei, nu doreşte consiliere psihologică la un specialist din cadrul Direcţiei, urmează să meargă la un cabinet privat. Din declaraţiile doamnei reiese că intenţionează să divorţeze. Direcţia este în evaluare iniţială a situaţiei familiei şi copilului. La momentul prezent, nu se impune o măsură de protecţie pentru fetiţă. Se colaborează în continuare cu reprezentanţii Poliţiei, cazul e în cercetarea acestora şi rămâne în atenţia DGASPC Hunedoara", a declarat Cristina Sav.

O fetiţă în vârstă de zece ani din localitatea Burjuc, judeţul Hunedoara, a fost violată de tatăl său, timp de nouă zile, iar în noaptea de miercuri spre joi mama fetiţei a anunţat autorităţile, care l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore. El urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.