Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă dificilă pentru polițiștii din Sibiu care încearcă să stabilească împrejurările morții unui necunoscut, găsit carbonizat într-un transformator electric

renasterea.ro
politisti

O persoană a fost găsită carbonizată în urma unui incendiu într-un transformator electric din municipiul Sibiu, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Elena Welter, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Bomba a fost aruncată:’România s-ar putea retrage din proiectul…’

"Municipiul Sibiu, strada Henri Coandă, persoană neidentificată găsită carbonizată în incinta unui transformator electric. Se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în vederea identificării persoanei şi stabilirii circumstanţelor în care a survenit decesul", a declarat Elena Welter.

Citește și: Rareș Bogdan, atacat dur de Liviu Pleșoianu:’Ce om zdravăn poate susține că acest personaj e altceva decât un IPOCRIT de cea mai joasă speță!?’

Incendiul din transformatorul electric a fost stins de pompieri.

Citește și: Vești bune pentru Alina Bica! Decizia pe care a luat-o instanța astăzi

"Incendiu punct de transformare energie electrică, în municipiul Sibiu, strada H. Coandă, a intervenit un echipaj de pompieri de la Detaşamentul de Pompieri Sibiu din cadrul ISU Sibiu. Incendiul lichidat în scurt timp de către pompieri. A fost găsită o persoană neidentificată carbonizată. Se efectuează cercetări privind stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii incidentului", a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, Cristina Criveanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.