Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă după ce o fetiță a fost lovită cu un borcan de bulion în cap pentru niște pufuleți

www.antena3.ro
poliție, crimă, accident

Poliţia Călărași a început o anchetă în cazul fetiței de 6 ani, care a ajuns la spital după ce patroana unui magazin din comuna Ileana i-ar fi dat cu un borcan de bulion în cap. Totul ar fi pornit de la o pungă de pufuleți, pe care copila ar fi luat-o de pe raft, potrivit Mediafax.

Familia fetiței de șase ani, din localitatea Ileana, județul Călărași, a publicat pe Facebook imagini cu micuța rănită la cap.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Călărași, Mihaela Ene, a declarat, vineri,  că tatăl acesteia a sunat, marți, la 112, o anchetă fiind începută în acest caz. Incidentul s-a petrecut după ce fetiţa a mers la magazinul din sat şi ar fi luat de pe raft o pungă cu pufuleţi, după care ar fi mers la tejghea să o plătească, situație care ar fi deranjat-o pe patroană.

Femeia este acuzată că a lovit-o pe fetiţă cu un borcan de bulion în cap.

„În data de 19 martie 2019, prin apel de urgență 112, la ora 18.23, tatăl fetiței a sesizat faptul că fețița dumnealui, în vârstă de șase ani, a fost lovită de o femeie în vârstă de 64 de ani, cu un obiect contondent în incinta unui magazin comercial. Colegii s-au deplasat la fața locului, au identificat atât victima, cât și autoarea și se desfășoară cercetări sub coordonarea procurorului de caz, pentru lovire sau alte violențe", a declarat Mihaela Ene, purtătorul de cuvânt al IPJ Călărași.

Inițial, copila a fost transportată la Spitalul Orășenesc Lehliu-Gară, din județul Călărași.

„Din punctul nostru de vedere, ca unitate sanitară, ea s-a prezentat cu un traumatism cranio-cerebral acut deschis, cu plagă frontală stângă, în urma căruia i s-au acordat îngrijirile medicale de urgență. Părinții au decis să o ia din spital pentru a merge să facă un CT", a declarat Cornelia Costea, asistent manager în cadrul Spitalului Orășenesc Lehliu-Gară.

Ulterior, fetița a fost dusă la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni din București, pentru investigații suplimentare.

Direcţia Generală de Asistentă Socială şi Protecţia Copilului ( DGASPC) Călărași a declanşat, vineri, o anchetă în acest caz.

„Am fost sesizați de către Poliția comunei Ileana. În același timp, colegii mei au luat legătura și cu reprezentanții Serviciului de Asistență Socială din comună, cei de acolo ne-au spus că ei nu au ajuns la caz, nu ajunseseră la fetiță până în acest moment, deci ei nu ne-au făcut nicio sesizare, pentru că, în mod normal, există un protocol prin care cei de la Poliție, cu SAS-urile, reacționează în astfel de situații, după care să ne sesizeze pe noi. (...) Este în atenția noastră", a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Călărași, Ana Maria Stamate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.