Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă după tragedia de la Onești! Lucian Bode: 'Dacă negocierile nu duceau la un deznodământ fericit pentru poliție, care era planul doi?'

stiripesurse.ro
Lucian Bode

Ministrul de Interne Lucian Bode a vorbit pentru Antena3 despre tragedia de la Onești, spunându-le jurnaliștilor că există o anchetă în curs asupra intervenției polițiștilor.

„Am auzit această afirmaţie şi acest lucru va rezulta din anchetă, avem acolo, dincolo de cercetarea noastră, avem o anchetă penală, preluată de Parchet şi va rezulta din anchetă acest lucru dacă într-adevăr, şi asta pe baza declaraţiilor martorilor, una dintre victime l-ar fi atacat pe criminal şi de acolo ar fi fost acel declic la 16.55 când după o perioadă de linişte în care toate lucrurile păreau că evoluează într-o direcţie bună a negocierilor, practic s-a întâmplat acest lucru. Ancheta va dovedi acest lucru pe baza declaraţiilor martorilor”, a declarat Bode.

Comisia Europeană IA MĂSURI DURE împotriva Marii Britanii: posturi de control la limita administrativă cu Irlanda de Nord

El a menţionat că verificările MAI vizează componenta intervenţiei.
„Verificările noastre vizează cea de-a treia componentă, cea a analizei intervenţiei. Dacă au văzut că nu dau rezultate aceste negocieri şi componenta asta a negocierilor, poate că ar fi fost nevoie să treacă la altă abordare. Cu siguranţă din ancheta noastră trebuie să rezulte un lucru foarte clar, dacă negocierile nu duceau la un deznodământ pentru Poliţie, care era planul doi, ce ar fi avut în plan să facă”, a mai transmis ministrul Afacerilor Interne.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.