Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă explozivă la Bayern Munchen: Poliția a descins la sediul clubului. `Bavarezii` sunt suspectați de spălare de bani și legături cu un oligarh rus

Bayern Bani

Oficiul Federal de Poliție Criminală a luat cu asalt sediul lui Bayern Munchen! Oficialitățile suspectează o posibilă legătură între Uli Hoeness, președintele onorific al clubului din Bundesliga, și oligarhul rus Alisher Usmanov.

Lucrurile nu par să se îmbunătățească la Bayern Munchen. Situația sportivă nu este cea mai bună după plecarea lui Julian Nagelsmann și sosirea lui Thomas Tuchel, iar acum  Uli Hoeness, președintele de onoare al clubului, ar fi cercetat de o presupusă infracțiune de spălare de bani, după cum informează presa din Germania.

Motivul investigației este o presupusă ”albire” a capitalurilor legate de oligarhul rus Alisher Usmanov, cel care are o relație cu Hoeness, una dintre cele mai mari personalități din cadrul clubului bavarez. Usmanov Și directorul lui Bayern au fost  vecini la Tegernsee, Baviera, dar în cele din urmă rusul a trebuit să-și părăsească casa de acolo în martie 2022 pe fondul conflictului declanșat de Rusia în Ucraina.

Miliardarul rus este bănuit că în perioada 2017 – 2022 ar fi transferat bani, către Bayern Munchen, proveniți din evaziune fiscală.

Informația vizează în egală măsură că Hoeness obișnuiește să dea intrări VIP multimilionarului rus pentru Liga Campionilor, iar poliția germană a mers în căutarea dovezilor privind presupusa spălare de bani a lui Usmanov prin clubul de fotbal Bayern Munchen: "Unul dintre punctele de contact între oligarhul rus și Bayern este președintele de onoare Uli Hoeness", explică presa din Germania.

Anchetatorii au confirmat pentru "Bild" că procesul pentru spălarea banilor nu s-a încheiat încă și se va continua căutarea probelor  în acest dosar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.