Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă în cazul copilului constănțean rănit de o petardă ce i-a explodat în mână

dosare

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar şi pentru operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, în cazul copilului de 8 ani, rănit după ce i-a explodat o petardă în mână, a informat, miercuri seara, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, potrivit Agerpres.

Din primele cercetări efectuate a reieşit că minorul ar fi găsit o petardă pe stradă, pe care a aprins-o.

"Astăzi, în jurul orei 16,00, poliţişti din cadrul Secţiei 8 Rurală Băneasa au fost sesizaţi cu privire la vătămarea unui minor, de 8 ani, din comuna Oltina, judeţul Constanţa.

Din primele cercetări a reieşit faptul că minorul ar fi găsit o petardă, pe care ar fi aprins-o şi care i-ar fi explodat în palmă, în timp ce se afla pe stradă, lângă domiciliul său. În urma incidentului a rezultat vătămarea corporală a copilului, acesta fiind transportat la spital.

Citește și: PEDEAPSĂ DURĂ cerută de procurorii DNA în cazul ex-secretarului de stat Mihnea Costoiu

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, precum şi pentru orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, conform Legii 126/1995", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ.

Un băiat de 8 ani, din localitatea Oltina, a fost transportat miercuri la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă cu elicopterul SMURD, după ce o petardă i-a explodat în mână, a informat Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa. Minorul a suferit o plagă la nivelul palmei, ce a necesitat suturare, precum şi alte plăgi, dar şi arsuri la două degete.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.