Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă în cazul exploziei din Roma: 'A fost un act demonstrativ al anarhiştilor'

express.co.uk
roma

Poliţia italiană a lansat vineri o anchetă după explozia unui dispozitiv artizanal într-o parcare din Roma, iar ancheta se orientează către pista extremistă, având în vedere caracterul rudimentar al bombei, transmite AFP, potrivit agerpres.

Explozia, care nu s-a soldat cu răniţi, s-a produs în jurul orei locale 10.00 între două maşini staţionate într-o parcare rezervată Poştei, în cartierul Testaccio, a menţionat poliţia, care a instituit un perimetru de securitate şi a trimis la faţa locului o echipă de genişti.

ALERTĂ - Explozie la Roma, lângă o clădire ONU. Mai multe maşini au fost avariate - FOTO/VIDEO

Poşta a mai fost vizată de acte similare, la Roma. "Este un act demonstrativ care nu ar fi putut provoca pagube semnificative", a declarat pe canalul Sky TG24 un responsabil al poliţiei.

A fost vorba mai exact de două recipiente de plastic umplute cu un lichid inflamabil, care ar fi putut genera un incendiu, a menţionat acesta. Ancheta se concentrează acum pe grupările anarhiste sau marxist-leniniste din regiune, având în vedere materialele folosite

Poliţia examinează de asemenea imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate în zonă, în încercarea de a identifica persoane sau persoanele care au amplasat dispozitivul artizanal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.