Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ancheta în cazul lui procurorului 'Portocală', ţinută la secret. Răspunsul oficial al DNA

Mircea Negulescu Andreea Cosma

Deputata PSD Andreea Cosma a fost audiată marţi la DNA Ploieşti, într-un dosar în care, susţine ea, este anchetat chiar fostul procuror al DNA Ploieşti Mircea Negulescu. Într-un răspuns pentru STIRIPESURSE.RO, DNA nici nu confirmă, nici nu infirmă faptul că Negulescu este cercetat.

"Am fost audiată în calitate de martor. Se cercetează aspecte legate de procurorul Negulescu, dacă a divulgat anumite date din dosare sau a fabricat probe. Momentan se face o cercetare de către DNA Ploieşti. DNA Ploieşti susţine că procurorul Negulescu nu reprezintă DNA Ploieşti, vor să se dezică de această situaţie şi spun că, dacă se confirmă toate aceste lucruri, va răspunde penal", a declarat Andreea Cosma, marţi, la ieşirea de la DNA, unde a fost audiată în calitate de martor. Deputatul PSD a mai precizat că va face o plângere penală la Parchetul General pe numele fostului procuror Negulescu. (Detalii AICI!)

Vezi şi: Președintele Klaus Iohannis a convocat la Cotroceni organizațiile civice pentru a contracara acțiunile PSD și ale Guvernului

STIRIPESURSE.RO a solicitat informaţii suplimentare de la DNA despre dosarul în care a fost audiată Andreea Cosma. DNA nu a dorit însă să confirme sau să informe dacă Negulescu este anchetat şi nici faptele care ar putea fi anchetate.

"În acest moment nu deţinem date care ar putea face obiectul unei comunicări publice referitoare la aspectele menţionate", se arată în răspunsul DNA.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.