Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ancheta incendiară la IPJ Timiș: Poliția ar putea lua la interogatorii toți greii politici din județ, în scandalul mașinii vandalizate

Cosmin Tabara

Inspectoratul de Poliție Județean Timiș a deschis o anchetă după de mașina viceprimarului PNL Cosmin Tabără a fost vandalizată. Oamenii legii vor face verificări pentru a afla cine sunt făptașii, însă ancheta ar putea lua o turnură explozivă. Asta pentru că viceprimarul liberal nu știe exact când i-a fost vandalizată mașina. Mai exact, în weekend, Cosmin Tabără a luat parte la nunta managerulu de județ, liberalul Marian Vasile. Nu este deloc exclus ca mașina viceprimarului PNL să fi fost vandalizată la nuntă, chiar de unul din invitați, practic, un membru PNL. Prin urmare, oamenii legii ar putea să ia la întrebări greii politici din județ pentru a afla dacă au văzut ceva suspect. Nu este exclus însă ca actul de vandalism să fi avut loc în fața casei primarului, ipoteză care poate fi elucidată relativ simplu, prin verificarea imaginilor de pe camerele de luat vederi din zonă.

Citește și: Scandal la Timișoara - Nicolae Robu, după ce a fost acuzat că e în spatele vandalizării mașinii viceprimarului PNL: Ce-ar rezulta la verificarea lor psihiatrică .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.