Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ancheta incendiară - Persoanele din jurul lui Maradona i-au furnizat alcool şi droguri, conform unor înregistrări

Maradona

Cei care s-au aflat în preajma fostului mare fotbalist argentinian Diego Armando Maradona i-au furnizat alcool şi marijuana aproape zilnic, uneori pentru "a scăpa" de vedetă, ceea ce a îngrijorat personalul medical care l-a tratat, conform ultimelor înregistrări audio publicate miercuri de presa locală, citată de agenţia EFE, potrivit Agerpres.

"Am spus că, înainte de toate, o am pe 'Monona' (bucătăreasa Romina Milagros Rodríguez) care îmi relatează diverse lucruri. Pentru că dacă nu, nu veţi afla niciodată. Tot ieri, cu excepţia bucătăresei şi a securităţii, toţi fumau iarbă", i-a spus neurochirugului Leopoldo Luque, medicul lui Maradona, care este anchetat pentru neglijenţă în cazul morţii fostului jucător, un interlocutor, care, conform site-ului Infobae, făcea parte din echipa medicală.

"Astăzi s-a ridicat din pat cu durere, iar acum se odihneşte. Cu toată mahmureala pe care o are se ridică. Seara trecută a fumat, a băut vin, a luat pastile", a mai spus persoana.

Citește și: DNA Constanța dă NĂVALĂ peste narco-traficanți - Patru dealeri luați PE SUS de anchetatori în dosarul fostului șef al Poliției Eforie

Bărbatul i-a povestit medicului că Maradona "a luat obiceiul de a fuma în fiecare zi şi a cerut discreţie totală".

"Zilele trecute am vorbit cu paza şi le-am spus că, atunci când spune aşa, să-i aprindă un trabuc. Nu mai suport situaţia în care 'Charly' îi oferă marijuana lui Diego. Când i-a dat marijuana lui Diego, i-am spus că dacă va muri, el (Charly) va fi tras la răspundere când va ieşi la autopsie marijuana", se mai aude în înregistrare.

"Charly" este Carlos Ibanez, un verişor de-al doilea al tatălui fostei iubite a lui Maradona, Rocio Oliva.

După moartea lui Maradona, pe 25 octombrie la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop cardiac, unul dintre prietenii lui Maradona, Mariano Israelit, a afirmat că "Charly", care fusese desemnat secretarul privat al lui Maradona, îl îmbăta intenţionat pentru a-i controla telefonul şi a-l ţine departe de fiicele sale.

"Aseară mi-au povestit că 'Charly' aranjase să intre noaptea o femeie. Aşa că, pentru a scăpa de Diego, i-a dat bere şi o ţigară cu marijuana. Mirosea peste tot a marijuana. Văzând că Maradona nu se mai ridică s-au panicat", i-a transmis acelaşi personaj din echipa medicală lui Luque prin sms.

Neurochirurgul l-a liniştit şi i-a spus că se va ocupa de această chestiune.

Leopolodo Luque şi psihiatra Agustina Cosachov sunt cercetaţi în dosarul morţii lui Maradona.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.