Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă internă în Serviciul de Informații și Securitate al Moldovei. Suspiciuni că ofițeri de informații sunt implicați în răpirea fostului judecător ucrainean

SIS
SIS Serviciul de Informatii si Securitate

Serviciul de Informații și Securitate al Republicii Moldova a pornit o anchetă de serviciu pentru a stabili dacă ofițerii SIS au legătură cu răpirea ex-judecătorului ucrainean Mikola Ceaus.

Într-un răspuns pentru RISE Moldova, SIS notează că verifică „dacă ofițeri ai SIS au fost implicați nesancționat în facilitarea trecerii frontierei de stat și/sau în acordarea pazei, și/sau în eventuala dispariție/răpire a cetățeanului străin Mikola Ceaus”, transmite Știri.md.

Mykola Ceaus ar fi fost răpit din curtea unui bloc din Chişinău, în data de 3 aprilie. În spațiul public au apărut informaţii că ar fi implicat un atașat militar al Ambasadei Ucrainei care l-ar fi scos pe Ceaus din țara noastră în portbagajul unei mașini cu numere diplomatice.

Ambasada ne-a declarat că partea ucraineană este convinsă că această situaţie este utilizată de unele forţe care au drept scop înrăutăţirea relaţiilor dintre Chişinău şi Kiev, fără a preciza la cine anume face referire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.