Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă la o școală, după ce un elev a ingerat săpun lichid şi a ajuns la spital

Inquam Photos/ Octav Ganea
scoala clasa elevi

Mai mulţi elevi de la Colegiul Naţional "B.P.Hasdeu" din Buzău vor fi audiaţi miercuri de poliţişti, în prezenţa părinţilor, după ce marţi un coleg de-al lor în vârstă de 13 ani a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău după ce a ingerat din sticla sa cu apă un lichid parfumat, scrie Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt Spitalului judeţean de Urgenţă Buzău, Adriana Bunilă, medicii au stabilit că ar fi vorba de săpun lichid diluat. 

'La Unitatea de Primiri Urgenţe Pediatrie a fost transportat marţi un minor de 13 ani. El prezenta dureri abdominale şi vărsături, iar în urma consultului de specialitate, medicul a constatat că acesta a ingerat săpun lichid diluat. În urma tratamentului, copilul a fost externat', a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Buzău.

Citește și: Două femei au fost lovite de o mașină în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni

La rândul său, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, inspectorul principal Ane Marie Vrapciu, a declarat că "după terminarea orei de sport, minorul a băut din sticla sa cu apă un lichid cu miros parfumat şi gust ciudat". 

"Poliţia a demarat cercetări pentru a identifica împrejurările în care s-a produs incidentul, s-au purtat discuţii cu cadrele didactice şi urmează să fie audiate un cerc de persoane bănuite, colegii săi de clasă, dar fiind minori, audierea lor trebuie să se facă în prezenţa părinţilor", a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.