Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă la Permise: Mai mulți ofițeri sunt cercetați pentru episodul Tăriceanu

Inquam Photos / Octav Ganea
tariceanu Inquam Photos / Octav Ganea

Trei ofiţeri ai Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor (SPRPCIV) Bucureşti sunt cercetaţi administrativ de Ministerul Afacerilor Interne după ce au permis intrarea lui Călin Popescu Tăriceanu prin curtea interioară a clădirii, ocolind coada, pentru a-şi preschimba permisul auto. Un al patrulea ofiţer de la acest serviciu şi-a depus dosarul de pensionare, au precizat surse din Ministerul Afacerilor Interne.

Este vorba despre comisarul-şef Cristian Nechifor, directorul adjunct al SPRPCIV, comisarul-şef Daniel Enache şi subcomisarul Lucian Constantin Popa, ofiţeri specialişti în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor, au declarat surse din cadrul MAI, citate de News.ro.

Citește și: O vedetă de la Antena 1 spune că a fost VIOLATĂ: ‘M-a tras de păr până în toaleta restaurantului, apoi m-a împins, m-a violat’

Comisarul-şef Florin Rădulescu, şeful serviciului, şi-a depus dosarul de pensionare după ce imaginile cu şeful Senatului intrând prin curtea interioară au devenit publice, au mai precizat sursele citate.

Cercetarea făcută de ofiţerii Ministerului Afacerilor Interne este una administrativă, verificându-se dacă ofiţerii vizaţi au încălcat atribuţiile de serviciu.

Citește și: Făcea topless și a trebuit să se mute pentru că vecinii s-au plâns poliției: Cum arată femeia / FOTO

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost filmat, pe 11 august, când s-a dus să-şi reînnoiască permisul de conducere ocolind coada de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Bucureşti pe o uşă din curtea interioară. Acolo a fost aşteptat de reprezentanţi ai instituţiei, care l-au condus în clădire şi i-au făcut procedurile pentru eliberarea documentului. În tot acest timp, în care Tăriceanu a completat documentele şi a făcut fotografia pentru noul permis, publicul nu a avut permisiunea să intre în clădire deşi începuse programul oficial de lucru cu publicul.

Citește și: S-a descoperit jurnalul secret al lui Heinrich Himmler: Ce GROZĂVII conține / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.