Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gest ciudat în ancheta privind moartea fetei lui Dughin: Rusia nu a trimis o solicitare Estoniei privind trecerea frontierei ruso-estoniene de către N. Vovk

defenseromania.ro
Dughin

Estonia nu a primit până în acest moment o solicitare oficială din partea autorităților ruse cu privire la trecerea frontierei ruso-estoniene de către Natalya Vovk, pe care FSB-ul Federației Ruse o acuză de crimă.

"Putem publica datele persoanelor care se deplasează peste graniță doar în cazurile prevăzute de lege. Situația în care serviciile speciale ruse îi acuză de ceva în mass-media nu se aplică lor. Nu am primit nicio informație oficială sau cerere de la autoritățile ruse despre acest lucru ", a declarat Ministerul de Externe al Estoniei pentru Interfax.

Nu este exclus ca acest lucru să se întâmple în perioada următoare în cadrul anchetei.

Vezi și: Serviciile speciale ucrainene, acuzate de FSB de uciderea fetei lui Dughin: două femei au primit misiunea specială

FSB a anunțat luni că a rezolvat uciderea fetei lui Dugin. Potrivit FSB, „crima a fost pregătită și comisă de serviciile speciale ucrainene”. Natalya Vovk (din Ucraina) este acuzată de crimă. FSB susține că plecat cu fiica ei prin regiunea Pskov în Estonia, imediat după crimă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.