Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă PENALĂ: Ministrul de interne israelian e vizat de acuzații de CORUPȚIE

coruptieCatuse

Ministrul de interne israelian Aryeh Deri a fost interogat luni, timp de peste 10 ore, de către poliţie pentru suspiciuni de spălare de bani şi alte acuzaţii de corupţie, a indicat purtătorul de cuvânt al poliţiei israeliene, Micky Rosenfeld, citat de DPA, scrie agerpres.ro

Ministrul Deri a fost interogat în baza suspiciunilor de spălare de bani, fraudă, abuz de încredere şi infracţiuni fiscale, a precizat acelaşi purtător de cuvânt. 

Potrivit acestuia, 14 persoane au fost arestate pentru prezumtive infracţiuni fiscale într-o anchetă declanşată în aprilie şi care s-a extins, printre cei suspecţi figurând un funcţionar public şi soţia ministrului de interne.

Traian Băsescu FIERBE: Ce a făcut avocatul președintelui Republicii Moldova


Potrivit postului de radio Kan, Deri, care se aşteaptă să fie supus la noi interogatorii, a colaborat cu anchetatorii, despre care a spus că este încrezător că vor efectua o anchetă aprofundată, cerând în acelaşi timp opiniei publice să aibă răbdare. 

Presa israeliană a relatat că Deri şi soţia sa sunt cercetaţi pentru casa de vacanţă şi câteva apartamente din Ierusalim pe care cei doi le deţin. 

Deri, liderul partidului ultraortodox Shas, a stat la închisoare din 2000 până în 2002 pentru deturnare de fonduri şi delapidare în timp ce era ministru de interne. 

După ce a revenit în politică un deceniu mai târziu, a fost numit din nou ministru de interne de către premierul Benjamin Netanyahu în 2016.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.