Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă penală pentru vătămare corporală din culpă în cazul bunicului şi nepotului căzuţi cu maşina în lac în Constanța

dosare ancheta

Incidentul privind bunicul şi nepotul care au căzut, marţi, cu maşina în Lacul Tăbăcărie, în zona Pavilionului Expoziţional din staţiunea Mamaia, s-a petrecut după ce bărbatul ar fi trecut cu autoturismul peste bordura care delimitează o parcare, în acest caz fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, a informat IPJ Constanţa.

"Din primele informaţii, se pare că, în timp ce se afla la volanul autoturismului în parcarea respectivă, bărbatul ar fi trecut peste bordura care delimitează parcarea şi ar fi căzut cu autoturismul în canal. Asupra bărbatului au fost găsite documente medicale, acesta fiind găsit în stop cardio-respirator. Copilul a fost transportat la spital, fiind conştient şi cooperant. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", a transmis IPJ, potrivit Agerpres.

Citește și: Vești URIAȘE pentru angații din România: peste 70% din angajatori se pregătesc de măriri de salarii

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea", bunicul, în vârstă de 64 de ani, a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în stare de comă, fiind intubat şi ventilat mecanic. Copilul, de 9 ani, a fost preluat de o ambulanţă SMURD şi transportat la aceeaşi unitate medicală, minorul suferind un atac de panică.

După scoaterea din apă a bunicului şi nepotului, scafandri ai ISU au verificat dacă în interiorul autoturismului se mai află alte persoane, fiind confirmate spusele copilului că în maşină erau doar el şi bunicul.

"La faţa locului au fost mobilizate o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială pentru descarcerare grea, echipaje SMURD B, SMURD C, elicopter SMURD", au mai precizat reprezentanţii ISU "Dobrogea".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.