Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ancheta privind moartea artistului James Brown ar putea fi redeschisă, după noi acuzaţii de crimă

wikipedia.org
james brown

Ancheta privind moartea artistului James Brown ar putea fi redeschisă după ce o femeie care l-a cunoscut pe muzicianul american, spune că acesta a fost ucis și a adus mai multe dovezi în sprijinul afirmaţiilor sale, scrie CNN, potrivit Mediafax.

James Brown ar fi fost ucis, susţine Jacque Hollander, o femeie care l-a cunoscut pe muzicianul american şi care a şi oferit poliţiei dovezi în sprijinul afirmaţiilor sale.

Anul trecut, cel puţin 13 persoane apropiate lui James Brown, care a murit în ziua de Crăciun, în 2006, au declarat, pentru CNN, că ar trebui să fie deschisă o anchetă asupra morţii lui Brown, avansând ipoteza unei crime.

Un purtător de cuvânt de la procuratura din districtul Fulton a confirmat că femeia a adus mai multe dovezi în sprijinul afirmaţiilor sale, precum şi o listă de posibili martori. Autorităţile spun că, dacă dovezile se vor dovedi valide, este posibil să se deschidă o investigaţie privind moartea lui James Brown.

Citește și: S-a aflat cauza morții copilului de 4 ani din Piteşti - surse

Printre cei care sunt de părere că Brown nu a murit din cauze naturale se numără şi medicul Marvin Crawford, care a semnat certificatul de deces. Aceeaşi părere o au şi managerul muzicianului, văduva lui James Brown, unul dintre fiii săi şi mai mulţi prieteni şi asociaţi.

În 2006, poliţia nu a deschis o anchetă privind moartea lui James Brown. În orele de după deces, Crawford a recomandat o autopsie, dar Yamma Brown, una dintre fiicele muzicianului, a refuzat. Întrebată de CNN care a fost motivul refuzului, aceasta nu a dorit să comenteze.

CNN a început ancheta jurnalistică în 2017, după ce Jacque Hollander, o artistă de circ, a sunat un reporter al televiziunii pentru a-i spune că are informaţii privind decesul lui Brown, cu care lucrase în anii 1980 şi despre care a spus că a violat-o, în 1988. Brown nu a fost pus sub acuzare pentru acel presupus abuz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.