Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă-șoc în SUA: Politician democrat, vizat de percheziții FBI pentru piratarea emisiunii lui Tucker Carlson

Tucker Carlson prezentator fox news

Un raid al FBI la locuința unei politiciene locale din Tampa Bay și a soțului ei, blogger, ar avea legătură cu o anchetă penală federală privind o piratare a emisiunii fostului prezentator Fox News, Tucker Carlson.

FBI a efectuat la începutul acestei luni o percheziție la locuința bloggerului de stânga Tim Burke și a soției sale, Lynn Hurtak, membru de extremă stânga al Consiliului Municipal din Tampa, dar nu a dezvăluit niciun detaliu.

Tampa Bay Times a relatat că a obținut o scrisoare pe care procurorii federali au trimis-o către Fox News și care descria "o anchetă penală în curs de desfășurare cu privire la pirateria informatică din cadrul companiei, inclusiv înregistrări video nedifuzate din emisiunea lui Tucker Carlson".

Deși scrisoarea nu îl menționează pe Burke, mai multe surse familiarizate cu această chestiune au declarat pentru publicație că raidul de la domiciliu are legătură cu presupusele hack-uri ale Fox News.

Ancheta se concentrează în jurul scurgerii de imagini nefilmate din interviul lui Carlson cu rapperul Kanye West, acum căzut în dizgrație, și a numeroase scurgeri de materiale video din ultimele săptămâni, publicate de organizația de stânga Media Matters.

În scrisoare se precizează că Vice News, care a publicat clipurile cu Kanye West, Media Matters și angajații Fox News nu au fost acuzați de nicio abatere în cadrul anchetei.

Burke a păstrat tăcerea după percheziție și a încetat în mare parte să mai posteze conținut online.

În articol se spune că scrisoarea a subliniat numeroase legi federale care ar fi putut fi încălcate, inclusiv accesul neautorizat la computer, interceptarea comunicațiilor, conspirația și alte infracțiuni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.