Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetarea lui Musta de către DNA, praf în ochii fraierilor/ OPINIE

Inquam Photos / Octav Ganea
dna sigla catuse arest

Vestea că medicul Virgil Musta, unul din vectorii de imagine ai campaniei de vaccinare și ai măsurilor ilegale (n.r - așa cum a decis ÎCCJ) de restricții impuse în pandemie, a fost trimis în judecată de DNA a adus un zâmbet pe buzele multor așa-numiți conspiraționiști! Există un Dumnezeu, ar zice românul dornic de dreptate! Românul care s-a prins că pandemia e mai degrabă un comunism impus și că medicii nu s-au întrecut în a da sfaturi de sănătate, ci în a teroriza și speria populația.

Dar e anchetarea lui Musta un act de justiție? NU, nici poveste! E chiar o sursă de amuzament pentru cine știe nițică istorie! Celebrul doctor Mengele, scos vinovat că ar fi făcut exerimente pe gemeni în perioada Holocaustului nu a fost judecat, acuzat sau pedepsit. A murit natural, oarecum, înecat ... la plajă. Da! Marele Mengele a scăpat lejer de justiție, iar pentru Holocaust au plătit câteva asistente din linia a doua! Fără nicio legătură, firește, cu ce se întâmplă astăzi, anchetarea lui Musta e un praf în ochii fraierilor care nu știu că adevărații vinovați nu au plătit niciodată pentru nimic.

Pe toata durata pandemiei, presa a scris în repetate rânduri că Musta e posibil incompatibil, fiind acționar la o clinică ce făcea teste anticovid, teste la care, ce să vezi, erai trimis fix de specialiștii de la Infecțioase, coordonați de Musta, care e șeful secției de Infecțioase de la Spitalul Victor Babeș. Unde erau atunci marile organe penale? De ce nu s-au sesizat din oficiu? Pai, fiindcă nu era voie. Iar pe modelul politicienilor școși în cătușe în campanie, Musta va fi folosit acum drept țap ispășitor, ca autoritățile să arate că cineva a plătit pentru toate abuzurile din pandemie. De fapt, în cazul lui Musta ca și în cazul altor politicieni soluția va fi cel mult una cu suspendare, în vreme ce adevărații vinovați pentru abuzuri, adică factorii politici, vor merge mai departe nestingheriți, la fel cum după Revoluția din 1989 ,democrația s-a instaurat cu oamenii din sistemul comunist.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.