Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetatorii au oferit primele date oficiale despre crima comisă de actorul Alec Baldwin - Şeriful din Santa Fe: 'Este prea devreme să se stabilească acuzaţii'

Vanity Fair
Halyna Hutchins Alec Baldwin

Şeriful din Santa Fe, Adan Mendoza, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că „este prea devreme să se stabilească acuzaţii” cu privire la accidentul care a avut loc săptămâna trecută pe platoul de filmare de la „Rust”, anunță news.ro.

Şeriful Adan Mendoza şi procurorul Mary Carmack-Altwies au susţinut o conferinţă de presă la şase zile de la uciderea accidentală a directoarei de imagine Halyna Hutchins de către Alec Baldwin în timpul repetiţiilor pentru filmul „Rust” la o scenă care avea loc în interiorul unei biserici în New Mexico.

Actorul Alec Baldwin, armuriera Hannah Gutierrez şi asistentul de regie Dave Halls au cooperat la investigaţii, potrivit şerifului. Acesta a precizat că la faţa locului, în momentul tragediei, erau aproximativ 100 de oameni pe platou.

Nimeni nu a fost acuzat până în prezent. Mendoza a spus că este prea devreme pentru a face acuzaţii. Autorităţile deţin arma folosită în momentul accidentului, a spus şeriful.

Poliţia a afirmat că pe platou se aflau gloanţe albe, dar şi unele adevărate.

"Alec Baldwin este cel care a declanşat arma”, a amintit şeriful, dar ancheta şi interogatoriile continuă.

Hutchins a fost împuşcată în piept, iar regizorul Joel Souza, care stătea lângă ea, în umăr. Hutchins a fost transportată la spital unde a fost declarat decesul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.