Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchete la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, după ce o familie a reclamat că fetiţa lor a fost bruscată de medicul pediatru

diabetesdaily.com
copil spital

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia şi Poliţia Judeţeană Ialomiţa au început anchete în urma unei plângeri formulate de o familie care a reclamat că un medic pediatru a bruscat, în timpul consultaţiei, o fetiţă de cinci ani, potrivit news.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Ialomiţa, subinspectorul Ludmila Dascălu, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru purtare abuzivă după ce un bărbat a sunat la 112 şi a reclamat că un medic de la pediatrie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia ar fi avut un comportament neadecvat faţă de fiica sa de 5 ani, adusă la spital pentru a primi îngrijiri medicale, având simptomele unei răceli.

Citește și: PANICĂ pe șosea - Un autocar cu 46 de persoane la bord s-a RĂSTURNAT

"Un bărbat din Slobozia a sesizat prin 112 că fiica sa ar fi fost bruscată de un medic. În urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că bărbatul şi concubina lui şi-au dus fiica la spital pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale. Părinţii au reclamat că, în timpul consultului medical, medicul ar fi avut un comportament abuziv. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru purtare abuzivă şi continuă cercetările”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa, Ludmila Dascălu.

La rândul lor, reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia au deschis o anchetă internă pentru a vedea cum s-a petrecut incidentul.

Conducerea spitalului din Slobozia va discuta cu medicul pediatru incriminat, după care va formula un punct de vedere cu situaţia de fapt şi măsurile ce se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.