Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anderlecht, a doua echipă belgiană care şi-a reluat antrenamentele

www.worldoffootball.net
Anderlecht

Anderlecht este a doua echipă belgiană care îşi reia antrenamentele, după Genk, informează lesoir.be, potrivit news.ro.

Jucătorii au ajuns, luni, la baza de la Neerpede, lângă Bruxelles, după patru săptămâni de la impunerea restricţiilor din cauza pandemiei de cronavirus.

Fotbaliştii nu sunt obligaţi să vină la Neerpede, iar cei care nu doresc trebuie să se pregătească în continuare acasă. Şedinţele din cantonament se desfăşoară cu grupuri mici de jucători, pentru a împiedica răspândirea coronavirsului, şi la ele asistă şi antrenorul principal, Franky Vercauteren.

Citește și: Raed Arafat, despre sezonieri: 'Nimeni nu a crezut că vor fi 2.000/zi. Solicitarea, pe cale diplomatică'

"Începând de luni, jucătorii sunt bineveniţi la Neerpede pentru şedinţelede pregătire obişnuite, însă evident respectând indicaţiile cu privire la siguranţă şi igienă. Nu există nicio obligaţie: totul se face în funcţie de dorinţa jucătorilor. Cei care nu se simt confortabil revenind pot să se antreneze acasă. Însă fiecare jucător prezent la Neerpede va menţine distanţa de siguranţă şi antrenorii vor conduce antrenamentele respectând distanţa socială. Vor fi în principal antrenamente fizice, dar şi cu mingea. Toate materialele folosite vor fi dezinfectate înainte şi după fiecare antrenament. Jucătorii nu vor avea acces la vestiare, fiecare se va schimba şi va face duş acasă. Va exista un loc de parcare desemnat pentru fiecare, iar rotaţie jucătorilor se va face conform unui program clar, pentru a se evita orice risc", a explicat, săptămâna trecută, David Steegen, purtător de cuvânt al clubului belgian.

Genk a fost prima echipă din Belgia care şi-a reluat antrenamentele, în urmă cu o săptămână, deşi liga profesionsită din această ţară doreşte oprirea defintivă a campionatului, din cauza pandemiei.

În Belgia au fost raportate aproape 30.000 de cazuri de infectare cu Sars-CoV-2 şi 3.600 de decese.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.