Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anderlecht, amendată de UEFA şi fără suporteri la meciul de la Silkeborg

www.worldoffootball.net
Anderlecht

Clubul belgian de fotbal Anderlecht a primit o dublă sancţiune din partea UEFA, urmând să plătească o amendă de 50.000 de euro şi să nu aibă niciun suporter la meciul de pe terenul echipei daneze Silkeborg IF, din Grupa B a Europa Conference League, din care face parte şi FCSB, scrie vineri ziarul Le Soir.

Gruparea din Bruxelles a fost sancţionată de forul fotbalistic european din cauza comportamentului pe care l-au avut unii fani ai săi la partida din deplasare cu West Ham United, din aceeaşi competiţie, potrivit Agerpres.

Cu câteva minute înainte de finalul întâlnirii West Ham - Anderlecht (2-1), disputată pe 13 octombrie, au avut loc altercaţii între suporterii londonezi şi cei ai echipei belgiene. Mai mulţi fani ai oaspeţilor au smuls scaune şi le-au aruncat către suporterii echipei gazdă. 11 susţinători ai lui Anderlecht au fost arestaţi, iar unul se mai află încă în închisoare la Londra.

Sancţiunile după aceste incidente, anunţate vineri de UEFA, sunt grele pentru Anderlecht.

Clubul din Bruxelles va trebui să plătească o amendă de 50.000 de euro în urma incidentelor de la Londra şi nu va putea conta pe sprijinul suporterilor săi la meciul de la Silkeborg din 3 noiembrie, din ultima etapă a fazei grupelor Europa Conference Leage. UEFA a decis că niciun suporter al lui Anderlecht nu poate fi prezent pe stadionul formaţiei daneze, adăugând o sancţiune similară cu suspendare pentru o altă deplasare în cazul unei recidive. Iniţial, Anderlecht avea dreptul la 700 de susţinători în întâlnirea de la Silkeborg.

Anderlecht şi FCSB se vor înfrunta pe 27 octombrie, la Bruxelles, după ce scorul a fost egal, 0-0, în meciul de la Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.