Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andi Cristea, europarlamentar PSD: Romania merita mai mult decat un Presedinte care se tot incalzeste pe marginea terenului ca apoi sa se racoreasca la ski!

facebook.com/ Andi Cristea
Andi Cristea

Europarlamentarul PSD, Andi Cristea, ironizează anunțul președintelui Klaus Iohannis cum că este ”aproape pregătit” să declanșeze un referendum național consultativ în același timp cu alegerile europarlamentare. Eurodeputatul social-democrat îi mai transmite președintelui că a bloca tot nu înseamnă că a și muncit ceva:

”Domnul Presedinte e aproape hotarat. Romania merita mai mult decat un Presedinte care se tot incalzeste pe marginea terenului (politic) ca apoi sa se racoreasca la ski.

Blocajul nu inseamna activitate.

Vezi și: Klaus Iohannis le cere magistraților să iasă la PROTESTE: 'E un atac neîntrerupt al PSD asupra justiției. Ei poate ne iau de proști' - VIDEO

Rugaminte, ca cetatean: mai faceti vreo emisiune in care chiar sa explicati (presei si cetatenilor) pe larg ce faceti sau e o emisiune per mandat, apoi soare si zapada?

PS. Un referendum nu tine loc de Romania Educata. E greu sa mergi prin tara si sa vorbesti oamenilor de mostenirea ta cand esti comod...”, îi transmite europarlamentarul social-democrat pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.