Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrea Lekic de la CSM București a fost desemnată cea mai bună jucătoare a etapei a 2-a în Liga Campionilor

CSM București a luat un start bun în acest sezon în Liga Campionilor, reușind să obțină trei puncte din patru posibile cu Esbjerg (24-22) și Rostov Don (23-23), anunță MEDIAFAX.

Citește și: Justiție oarbă! Doi torționari au fost achitați de instanță

Unele jucătoare au ieșit și în evidență, așa cum a fost cazul Denisei Dedu, desemnată MVP-ul primei etape, și Andrea Lekic, desemnată jucătoarea săptămânii în a doua rundă! Conducătorul de joc a avut o evoluție la superlativ cu Rostov Don, încununată cu 8 goluri. Andrea Lekic a fost și „dirijorul” și interul de care echipa a avut nevoie în multe momente, ajutându-și echipa să revină de câteva ori, după ce adversara reușea să se desprindă. Iar prestația ei este cu atât mai meritoriu, dacă ținem cont că nu este în plenitudinea forțelor.

Citește și: Lovitura de grație pentru Viorica Dăncilă ar putea veni chiar de la Liviu Dragnea! Mutarea făcută din închisoare

Astfel, jucătoarea de la CSM București a fost nominalizată între cele mai bune trei jucătoare ale etapei a 2-a, alături de Katrin Klujber (FTC) și Stine Bredal Oftedal (Győri Audi ETO KC). Fanii au votat MVP-ul, iar Andrea Lekic a reușit să câștige acest premiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.