Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andreea Cosma, cerere INCENDIARĂ către Carmen Dan după ce Lucian Onea și Mircea Negulescu au fost puși sub control judiciar

andreea cosma miting psd

Andreea Cosma, prima reacție după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a dispus ca procurorii DNA Ploiești Lucian Onea și Mircea Negulescu să fie  puși sub control judiciar, ca urmare a sesizării făcute de ea.

"Nu știu ce se întâmplă cu ceilalți procurori, probabil sunt în cercetare, dar vreau să fac, cu această ocazie, un apel public vizavi de Ministrul de Interne Carmen Dan căreia i-am transmis în 26 martie o adresă prin care am cerut suspendarea revocării din detașarea de la DNA  a comisarilor de poliție Florea Gabriela și Iordache Mihail, cerere care până acum nu a fost rezolvată de DNA. Sper ca doamna Carmen Dan să facă o altă cerere pentru că din moment ce s-a dat control judiciar și cei doi trebuie să își înceteze activitatea acolo pentru că ei sunt parte la toate ilegalitățile care au fost comise de acești doi procurori, a declarat Andreea Cosma la România Tv.

Citește și: BOR, ATACATĂ în presa elvețiană: 'Caută să rămână aproape de puterea de stat şi o legitimizează în schimbul unui suport financiar masiv' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.