Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andreea Cosma (PSD): SUA este un reper al democrației pentru România

Andreea Cosma

Deputatul PSD de Prahova, Andreea Cosma, a transmis astăzi un mesaj public Ambasadei SUA la București, cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale, prin care se comemorează adoptarea Declaraţiei de independenţă de pe 4 iulie 1776, în care a fost declarată autonomia faţă de Regatul Marii Britanii.

Îi transmit ambasadorului SUA la București, Excelența Sa, domnul Hans Klemm, la mulți ani SUA și tuturor americanilor. Consider că parteneriatul strategic dintre SUA și România reprezintă pilonul principal de colaborare între cele două state. Apreciez că așa cum județul Prahova pe care îl reprezint în Parlamentul României a reușit să atragă pe plan local companiile americane să investească sute de milioane de euro în ultimii 10 ani, în același mod trebuie să se procedeze și în celelalte județe din țara noastră. Avem nevoie de intensificarea relațiilor comerciale dintre SUA și România în următoarea perioadă. Interesul strategic al PSD este să aducă bunăstarea românilor prin aplicarea programului de guvernare votat masiv de români”,  a declarat Andreea Cosma.

A patra zi a lunii iulie, cunoscută și sub numele de Ziua Independenței, este cea mai mare sărbătoare națională a Statelor Unite ale Americii și un moment de sărbătoare pentru toți americanii

Sistemul democratic al SUA este construit pe fundația solidă a drepturilor omului și reprezintă un reper important pentru România. Nu am putea concepe democrația din țara noastră dacă nu am avea în centru un set clar de valori privind drepturile fundamentale ale omului. Iar statul de drept pe care ne dorim să îl consolidăm în România trebuie să plece în mod necesar de la respectarea acestor drepturi, după modelul din SUA”,  a subliniat deputatul social-democrat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.