Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andreea Esca, în lacrimi la ProTV, după lupta cu COVID-19: Noaptea, în spital, auzeam un bărbat care implora divinitatea

protv.ro
Andreea Esca

Andreea Esca a povestit luni la ProTv că ea, soțul ei și băiatul lor au avut COVID-19. În timpul interviului, Esca a început să plângă spunând că în spital a trăit o scenă pe care nu o va uita toată viața.

„Pe etajul lui Alex (soțul ei, n.red.) noaptea se auzea un barbat, care implora divinitatea, toata noaptea se auzea strigatul acestui om. Se auzeau aparatele care bipaiau non-stop aproape numarandu-ti zilele”, a spus Esca. Ea a declarat că acele clipe nu le va uita toată viața și că au marcat-o. Esca a plâns când a vorbit despre acest lucru.

„S-a facut departajarea celor care cred in medici si Dumnezeu. Cand esti bolnav trebuie sa ceri ajutorul medicilor. Iar cand nu esti bolnav trebuie sa-i multumesti lui Dumnezeu pentru fiecare zi in care traiesti. Nu trebuie sa ii ceri ajutorul doar cand esti bolnav si sa speri ca te va ajuta. Nu asa cred ca ar trebui sa functionam”, a declarat Andreea Esca.

Citește și: Ex-director IML, Vladimir Beliș, atrage atenția: Autopsia în cazul COVID-19 ar trebui să fie obligatorie din două motive .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.