Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andreea Marin mai vrea un copil

captură TV
Andreea Marin

Andreea Marin a vorbit public, în premieră la emisiunea “La cină” de la Digi 24, despre faptul că și-ar mai dori încă un copil si nu exclude un nou mariaj.

“N-as arunca la gunoi un concept, cel al căsătoriei, doar pentru că eu nu am avut o reusită până la adânci bătrâneți. (...) Dacă nu ti-e bine lângă un om, eu nu cred ca trebuie să stai acolo, ancorat într-o relație care nu va merge niciodată. (...) Eu nu sunt genul de femeie care să caute aventura în viața; mi-aș fi dorit stabilitate, dar nu a fost să fie!” - a spus Andreea Marin la Digi 24, în cadrul emisiunii La cină, cu Ionela Năstase și Adi Hădean.

De asemenea, vedeta tv a vorbit și despre ideea de a-i face un frate sau o soră Violetei, fiica ei. Întrebată care sunt trei dorințe pe care le are, Andreea Marin a spus, printre altele: “Să mai am un copil, mi-aș dori; poate că doar Dumnezeu știe asta, îmi doresc să fie cu mâna pe umărul meu”.

Vedeta este acum într-o relație cu fostul consul al României în Libia, Adrian Brâncoveanu, după trei căsnicii consumate și are un copil, o fată, cu actorul Ștefan Bănică Junior.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.